Om oss

Katalonien.se är en dedikerad resesajt skapad för att inspirera och guida resenärer som vill upptäcka allt det fantastiska som Katalonien har att erbjuda. Här hittar du detaljerade reseguider, mat- och dryckstips, kulturella skatter och mycket mer. Oavsett om du planerar en kortare weekend eller en längre äventyrsresa i regionen, är vårt mål att ge dig all den information du behöver för en oförglömlig upplevelse.

Sidan drivs av två entusiastiska resenärer och Katalonien-älskare:

Emma Andersson: Emma är en erfaren resejournalist med en passion för att upptäcka dolda pärlor och dela sina upplevelser med andra. Hon har bott i Barcelona i flera år och har djup kunskap om både stora städer och små byar i regionen. Genom sina artiklar och foton vill hon inspirera fler att besöka denna fascinerande del av världen.

Erik Larsson: Erik är en mat- och kulturentusiast som älskar att utforska nya smaker och traditioner. Med en bakgrund inom gastronomi och ett särskilt intresse för katalansk mat, delar han sina tips och rekommendationer för var du hittar de bästa restaurangerna, marknaderna och matupplevelserna i Katalonien. Erik är också en ivrig fotograf och fångar regionens skönhet genom sin lins.

Tillsammans strävar Anna och Erik efter att skapa en omfattande och engagerande resurs för alla som vill utforska Katalonien. Deras kombinerade erfarenheter och passioner gör katalonien.se till ditt bästa resesällskap i regionen.